Fri frakt ved kjøp over 700,-
Sørlandets eldste bokhandel

Første skoledag..

Hvem husker ikke første skoledag med sommerfugler i magen og ny skolesekk på ryggen?

Vi er så heldige å møte mange kommende førsteklassinger på jakt etter sin første skolesekk, og det er noe av det gøyeste vi vet! Kåre har jobbet i bokhandelen siden 1979 og er fortsatt like entusiastisk i møte med de kommende skolebarna. Han veileder i valget av sekk og viser alt du trenger å vite om sekken. Vi syns det er så stas å se de stolte barna med sin første skolesekk på ryggen at vi har valgt å ta bilde av de som ønsker det. Bildene blir hengt opp i vårt vindu som vender ut mot Markensgate – det er en fryd å se på den samlinga av fornøyde barn! Alle som kjøper sekk hos oss får med en gratis bok til å putte i sekken, for leseglede, det er viktig!

Beckmann er landets eldste og største merkevare på skolesekker og vi er en av landets eldste bokhandlere og har holdt til i Markensgate siden 1860 – vi er derfor to lokale aktører med en solid historie som passer godt sammen! En skolesekk lever et tøft liv, og vi har valgt Beckmannsekker fordi de er laget for å avlaste rygg og skuldre. Kunnskap skal være lett å bære! Sekkene er også svært funksjonelle og har et godt design. Vi har solgt Beckmannsekker siden den klassiske skinnsekken så dagens lys på starten av 1970-tallet, så dette kan vi:)

Vi setter stor pris på alle som kommer innom oss i Sørlandets eldste bokhandel og ønsker alle førsteklassinger lykke til på skolen!

Her kan du se alle førsteklassesekkene!